Over ons

Ons bedrijf is opgericht door Dhr. B.Poot ( bloemist te vlaardingen ) zo rond de jaren 50. In 1977 is het bedrijf overgenomen door Jac. Verkuil - Bloemistwinkelier. Van de oorspronkelijke volkszaak is niets meer terug te vinden.

 Kleur, geur en natuurlijk bloemwerk werd het symbool voor ons bedrijf. Vandaar ook de bewuste keuze voor een vlinder in ons bedrijfslogo.

Vlinders komen voor in de vrije natuur, geven bloemen extra waarde door hun sierlijke vorm, prachtige kleuren en dartelend zweven door de lucht.

 

Creatief

Dat zijn ook de pijlers van Bloemsierkunst Jac.Verkuil. Werken met kleuren, vormen, verscheidenheid aan bloemensoorten in een natuulijke vormgeving welke is terug te vinden in het bloemwerk.

Gedreven door creativiteit en liefde voor de natuur worden bloemwerken voor alle gelegenheden met zorg samen gesteld.

 

Elke gelegenheid; 'Onze bloemen kleuren de dag'

Of het nu gaat om vertolken van

  • blijde gevoelens,
  • gebeurtenissen,
  • geboorte,
  • huwelijk,
  • verjaardag, of
  • het slagen voor een examen.

 

Rouwboeket

Ook bij het verwerken van verdriet of zorgen kunnen bloemen een speciale vertroostende rol spelen. Denk hierbij aan het vertolken van uw liefde voor, of meeleven bij het overlijden van een echtgenoot, ouder, vriend of kennis.

Een met zorg en aandacht vervaardigd rouwarrangement of sympathieboeket kan juist zoveel steun geven in droevige dagen. [lees meer over een rouwboeket]

 

Hofleverancier

Een beetje "Hofleverancier" mogen wij ons bedrijf wel noemen. Onlangs nog bezocht Maxima, Prinses der Nederlanden en Beatrix, Prinses der Nederlanden, de goede stad Vlaardingen en zij werd daarbij verrast door een modern gebonden handboeket.

 

Wij staan voor ons werk

Ons bedrijf is aangesloten bij de kwaliteitsorganistatie "Fleurop" . Dat stelt ons instaat opdrachten voor het leveren van bloemen te verzorgen waar dan ook in Nederland, ja over de gehele wereld. [meer over kwaliteit en Fleurop]

Voor leveringen in de randstad (Vlaardingen - Maassluis - Maasland - Schiedam - Rotterdam - Capelle aan den ijsel) beschikken we over een eigen bezorger. Hierdoor is het leveren op tijd en onder goede omstandigheden gegarandeerd.

Het plaatsen van opdrachten/bestellingen kan: